Hodnocení obchodu

4,6 50 hodnocení
Přidat hodnocení
5
42x
4
2x
3
1x
2
2x
1
3x
Nevyplňujte toto pole:
PL Avatar autora | 21.9.2018
Nejsem spokojený .Už dvakrát jsem dostal ať hodnotím Váš obchod a zboží jsem ještě ani nedostal, tak jsi asi hodně věříte, že to pořád posíláte. Jinak Vaše Bará po tel.slíbila ,že zboží posílate ve středu 19.9. a ,že ve čtvrtek balik dostanu.Dnes je pátek a zboží nikde. Pak taky píšete ,že můžu sledovat balik ,nemůžu když nevím číslo zasilky.
Avatar autora | 19.9.2018
velká spokojenost, krabička na vzpomínky přišla v pořádku a je nádherná, vypracovaná je krásně. děkuji moc obchodu
CL Avatar autora | 11.9.2018
PK Avatar autora | 11.9.2018
P Avatar autora | 11.9.2018
VF Avatar autora | 8.9.2018
SN Avatar autora | 7.9.2018
Vše OK, zbozi krasne, tak jako na fotkách.
S Avatar autora | 5.9.2018
Dodání 2-3 tydny dodržené. Objednávala jsem si bazének s kuličky a je to perfektní, hlavně ty barvy!????, Bazén je vlivem dopravy pomačkaný, ale samo se to rovná do původního stavu.
Avatar autora | 1.9.2018
MR Avatar autora | 1.9.2018
SH Avatar autora | 29.8.2018
Vždy spokojna !!!!
AS Avatar autora | 28.8.2018
Vsechno perfektni
KS Avatar autora | 15.8.2018
Milá komunikace, rychlé dodání
JC Avatar autora | 14.8.2018
Absolutní spokojenost! Všichni jsme nadšení. Od komunikace po kvalitu a nejvíce oceňuji ochotu vyjít vstříc. Mnohokrát děkujeme a přejeme jen úspěch!
MB Avatar autora | 13.8.2018
S obchodem jsem byla spokojená (rychlé a bezproblémové dodání), se samotným zbožím již méně - konkrétně jsem zakoupila bazének na míčky, který po rozložení ani po týdnu nenabyl kulatého tvaru, takže zboží vracím:-(
KB Avatar autora | 9.8.2018
Veliká spokojenost! Krásné produkty a rychlé dodání!
AM Avatar autora | 7.8.2018
Jsem moc spokojená! Zboží je nádherně provedené. Dodací lhůta v pořádku. Děkuji
RS Avatar autora | 3.8.2018
Dobrý den. Nebyl jsem spokojen s dodací lhůtou.
PJ Avatar autora | 27.7.2018
IP Avatar autora | 18.7.2018

Stránka 1 z 3 , položek celkem: 50

Rádi bychom používali soubory cookie pro ukládání informací do Vašeho počítače s cílem zlepšovat svou webovou stránku a nabízet Vám produkty a služby, o nichž jsme přesvědčeni, že by Vás mohly zajímat. Všechny soubory cookie z této internetové stránky můžete smazat a zablokovat, ale některé její prvky pak nemusí správně fungovat. Více informací o internetovém behaviorálním marketingu nebo o námi používaných souborech cookie, i o postupu, jak je smazat, naleznete v našich zásadách ochrany osobních údajů.