Hodnocení obchodu

4,7 81 hodnocení
Přidat hodnocení
5
73x
4
2x
3
1x
2
2x
1
3x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 5.1.2019
MB Avatar autora | 2.1.2019
Perfektní servis, vstřícnost a rychlost dodání.
MI Avatar autora | 27.12.2018
MN Avatar autora | 27.12.2018
LK Avatar autora | 25.12.2018
Avatar autora | 19.12.2018
super
MH Avatar autora | 18.12.2018
AV Avatar autora | 16.12.2018
PD Avatar autora | 11.12.2018
LM Avatar autora | 10.12.2018
Rychlé dodání, v dřívějším termínu než bylo psáno na stránkách.
DW Avatar autora | 10.12.2018
Avatar autora | 7.12.2018
IL Avatar autora | 4.12.2018
MV Avatar autora | 30.11.2018
Fotografie bazenku je matoucí jsou tam i kuličky
JN Avatar autora | 27.11.2018
Krásná vzpomínková krabicka. Byla jsem moc překvapena. Ve skutečnosti jeste pěknéjsi nez na fotce ????????????
MB Avatar autora | 26.11.2018
Velmi pěkně zpracované "pletené jmeno" byl jsem překvapen ???? a samolepky taky super...Můžu jen doporučit!
TN Avatar autora | 19.11.2018
Rychlá a profesionální komunikace. Chyběl návod k sestavení produktu (konstrukce na kolotoč nad postýlku) - byl však ihned zaslán a nabídnuto zaslání dodatečných šroubků, které nebyly součástí balení, pokud bych chtěla kosntrukci přidělat jinak než je zamýšleno. Velká spokojenost. Obchod bych doporučila.
KH Avatar autora | 14.11.2018
Profesionální a rychlé jednání. Produkt krásný, v balíčku přidán milý pozdrav a poděkování. Rozhodně doporučuji a těším se na další nákup... Karla H.
LB Avatar autora | 13.11.2018
LB Avatar autora | 9.11.2018
Super, maximálna spokojnosť určite odporúčam a tešíme sa na ďalší nákup???????? lebo všetko čo je proste úžasné ❤️ čakanie sa vyplatilo????

Stránka 1 z 5 , položek celkem: 81

Rádi bychom používali soubory cookie pro ukládání informací do Vašeho počítače s cílem zlepšovat svou webovou stránku a nabízet Vám produkty a služby, o nichž jsme přesvědčeni, že by Vás mohly zajímat. Všechny soubory cookie z této internetové stránky můžete smazat a zablokovat, ale některé její prvky pak nemusí správně fungovat. Více informací o internetovém behaviorálním marketingu nebo o námi používaných souborech cookie, i o postupu, jak je smazat, naleznete v našich zásadách ochrany osobních údajů.