Hodnocení obchodu

4,7 65 hodnocení
Přidat hodnocení
5
57x
4
2x
3
1x
2
2x
1
3x
Nevyplňujte toto pole:
TN Avatar autora | 19.11.2018
Rychlá a profesionální komunikace. Chyběl návod k sestavení produktu (konstrukce na kolotoč nad postýlku) - byl však ihned zaslán a nabídnuto zaslání dodatečných šroubků, které nebyly součástí balení, pokud bych chtěla kosntrukci přidělat jinak než je zamýšleno. Velká spokojenost. Obchod bych doporučila.
KH Avatar autora | 14.11.2018
Profesionální a rychlé jednání. Produkt krásný, v balíčku přidán milý pozdrav a poděkování. Rozhodně doporučuji a těším se na další nákup... Karla H.
LB Avatar autora | 13.11.2018
LB Avatar autora | 9.11.2018
Super, maximálna spokojnosť určite odporúčam a tešíme sa na ďalší nákup???????? lebo všetko čo je proste úžasné ❤️ čakanie sa vyplatilo????
SS Avatar autora | 8.11.2018
Super obchudek ????
GC Avatar autora | 6.11.2018
DB Avatar autora | 5.11.2018
Naprostá spokojenost
JN Avatar autora | 5.11.2018
Vse v poradku.
Avatar autora | 2.11.2018
AE Avatar autora | 29.10.2018
TP Avatar autora | 24.10.2018
super. rychle dodanie, super komunikacia a produkt je ako na obrazku. maximalna spokojnost
ZK Avatar autora | 23.10.2018
Max.spokojnost!
ZN Avatar autora | 17.10.2018
LJ Avatar autora | 11.10.2018
Doba dodání byla sice téměř 3 týdny, ale s tím jsem počítala. S bazénkem a míčky jsem spokojená, ještě čekám, co na dárek řekne dcerka k 1. narozeninám :) Děkuji a doporučuji. Kvalitní a pěkně zboží.
Avatar autora | 1.10.2018
PL Avatar autora | 21.9.2018
Nejsem spokojený .Už dvakrát jsem dostal ať hodnotím Váš obchod a zboží jsem ještě ani nedostal, tak jsi asi hodně věříte, že to pořád posíláte. Jinak Vaše Bará po tel.slíbila ,že zboží posílate ve středu 19.9. a ,že ve čtvrtek balik dostanu.Dnes je pátek a zboží nikde. Pak taky píšete ,že můžu sledovat balik ,nemůžu když nevím číslo zasilky.
Avatar autora | 19.9.2018
velká spokojenost, krabička na vzpomínky přišla v pořádku a je nádherná, vypracovaná je krásně. děkuji moc obchodu
CL Avatar autora | 11.9.2018
PK Avatar autora | 11.9.2018
P Avatar autora | 11.9.2018

Stránka 1 z 4 , položek celkem: 65

Rádi bychom používali soubory cookie pro ukládání informací do Vašeho počítače s cílem zlepšovat svou webovou stránku a nabízet Vám produkty a služby, o nichž jsme přesvědčeni, že by Vás mohly zajímat. Všechny soubory cookie z této internetové stránky můžete smazat a zablokovat, ale některé její prvky pak nemusí správně fungovat. Více informací o internetovém behaviorálním marketingu nebo o námi používaných souborech cookie, i o postupu, jak je smazat, naleznete v našich zásadách ochrany osobních údajů.