7 Babydeco tipů, které Vám ulehčí život s Vaším novorozeným pokladem

Každá nadcházející maminka si plánuje věci, které v její výbavičce nesmí chybět. Jsou věci, které jsou samozřejmostí a také jsou věci, které jsou praktické, ale mnoho maminek by jen tak nenapadly.

Tou poslední věcí, kterou by se maminky chtěly zabývat, když dorazí se svým pokladem zpět z nemocnice, je jít si obstarat další nezbytné věci. A ono ani nakupování online není v těchto dnech pro maminky to nejjednodušší. Proto Vám nyní dáme našich dalších 7 tipů, které jistě v budoucnu oceníte. Není zde samozřejmě zahrnuta celá výbava, ale jsme si jisti, že každý vhodný tip před Vaším velkým dnem se hodí a jak už to tak bývá, je lepší si připravit více, než méně. 

Zde pro Vám máme našich 7 Babydeco tipů, které Vám s novorozeným miminkem ulehčí ve Vaší domácnosti život:

1. Přípravek na odstranění skvrn: Buďte připraveni již od začátku na skvrny, které budou ať chcete nebo nechcete na denním pořádku. Zachraňte (nejen) to dětské oblečení účinným přípravkem, který budete mít doma stále po ruce. Věřte, že tím můžete zachránit ne jeden oblíbený obleček pro Vaše miminko. 

 

2. Sterilní čtverečky: jsou mimořádně praktické když omýváte oči svému miminku. Také jsou hygienické a velmi jednoduché k šetrnému čištění obličeje Vašeho miminka, které je naprosto nezbytné. Děti mají v okolí očí mnoho ospalek, které se musí pravidelně čistit.

 

3. Gelové prsní zklidňující polštářky pro maminky: často myslíme na to, co obstarat miminku, ale již zapomínáme na to, díky kterým produktům se mohou maminky cítit mnohem lépe. Gelové prsní polštáře přináší úlevu pro bolavá a citlivá prsa. Dáte je jednoduše přes použitím do lednice a poté se je přiložíte. Úleva, za kterou budete vděčni!

 

4. Mantinely do postýlky: ochraňte svá děťátka před uhozením o tvrdé bočnice jejich postýlky a vsaďte na ochranný mantinel. Tyto chrániče dětských lůžek jsou nutností v každé výbavě. Navíc jsou vyrobeny z měkké a elegantní bavlny. Mantinely postýlku nejen krásně zútulní, ale také prakticky ochrání. Na Babydeco jich máme hned několik, mrkněte se.

 

5. Hnízdečka pro nově narozená miminka: hnízdečka dodají Vašim miminkům pocit bezpečí a tepla a zároveň zajistí krásně čistý design ve Vašich domovech. Pro novorozence, kteří se cítí nejlépe v omezeném prostoru po devíti měsících života ve stísněném prostředí těla své matky, je hnízdečko od BabyDeco ideální volbou. Podívejte se na Babydeco hnízdečka, která máme v nabídce hned v několika barvách a materiálech

 

6. Zavinovačky: Zavinovačky jsou v dnešní době nezbytnou základní výbavou pro každé miminko. Dopřejte svému miminku maximální pohodlí v zavinovačce Babydeco, která mu poskytne objetí plné bezpečí. Miminko díky ní zůstává pořád zakryté, v teple a cítí se útulně. Vy se proto nemusíte strachovat a pořád kontrolovat, jestli se neodkope a zůstane nezakryté. Kojenecká zavinovačka tak přinese klid a větší odpočinek také vám

 

7. Kvalitní povlečení: Nezapomeňte vybrat svému miminku kvalitní povlečení, ve kterém se bude cítit jako v bavlnce. Miminka tráví většinu času v prvních měsících jejich života v postýlce, tak jim zpříjemněte tuto dobu kvalitním povlečením. Naše povlečení je také stylové a zaručujeme, že se díky němu a Vašemu děťátku nebudete moct do postýlky vynadívat. Inspirujte se na Babydeco.cz.