Jarní inspirace pro maminky

I když to tak venku ještě nevypadá, jaro je již za rohem. Také se už nemůžete dočkat teplejších dnů? Dnů, kdy se probudíte do slunečného dne a vyjdete si ven jen v lehké bundě nebo tričku? Připravte se na toto krásné období už nyní. Máme pro Vás pár tipů na jarní dny a jak nejlépe nasát tu novou svěží atmosféru:

Pořiďte svým dětem houpačku - ať už na zahradu nebo přímo domů. Pro děti není nic zábavnějšího než to pořádně rozhoupat. Často mají děti houpačku s jarními dny spojenou. Pokud nemáte zahradu, houpačku od Babydeco můžete jednoduše pověsit také uvnitř u vás doma. Máme v nabídce houpačky nejen pro starší děti, ale také pro novorozence a batolata. To se jim bude při houpání krásně usínat!

 

S jarem přichází také období na více procházek. Děti, zejména tedy holčičky, často chtějí vzít na procházku kočárek se svou oblíbenou panenkou. Udělejte svým holčičkám radost a pořiďte jim stylový proutěný kočárek od Babydeco. Proutěný kočárek využijete jak venku, tak jako skvělý doplněk v dětském pokoji. Slouží mimo jiné jako skvělá opora pro první krůčky Vaší malé princezny. Máme je v nabídce hned v několika barvách. Která se líbí Vám?

Do kočárku samozřejmě patří také jejich oblíbená panenka. Mrkněte se na ty naše. My jsme si zejména oblíbily roztomilé hadrové, tak jako ty Metoo. Pro menší děti máme praktické mini panenky. Nezapomněli jsme ani na kluky! Už jste viděli panenku ve stylu Super Boy? A náš oblíbený je také ve stylu kosmonauta. Rozhodně je z čeho vybírat, stačí se jen podívat na naše stránky! 

Procházky se neobejdou bez stylového batohu nebo kabelky. To se pak prochází mnohem lépe a veseleji, bez zbytečných výmluv. V nabídce máme praktické batůžky a kabelky ve stylu panenek a to ať už v roztomilé růžové nebo ve více cool stylu Super Boye. 

Na koupání v bazénu je sice ještě zima, ale pokud se děti již bazénků nemohou dočkat, udělejte jim radost již nyní a pořiďte jim suchý bazének s kuličkami. Můžete ho využít jak venku, tak uvnitř. Věřte nám, když ne na celý den, budou mít zábavu určitě alespoň na pár hodin.


Kvalitní spánek je velmi důležitý. Přivítejte jaro svěžími, nejlépe květinovými vzory. Naše oblíbené je povlečení Peonies, tak jako Sleepy Animals a Savanna. Všechna povlečení jsou z velmi kvalitního materiálu. Pokud si přejete dětský pokojíček proměnit do kompletní jarní nálady, mrkněte na tapety, které jsou ve stejných vzorech jako je samotné povlečení.

No a pokud Vás venku v těchto měsících překvapí chmurné počasí, jsme si jisti, že s našimi jarními tipy a Babydeco produkty (které mohou děti využívat bez problému také doma) si toho ani moc nevšimnete a jarní náladu si přesto udržíte! :-)