Maminka Zuzka inspiruje: "Přítel a děti mi změnili život k lepšímu."

Když jsem byla malá, tak jsem si nikdy moc nevěřila, zklamalo mě totiž plno přátel a ve škole mě šikanovali. Každý den jsem chodila do školy s tím, co mě zase čeká. Povím Vám, že kdo tuhle bezmoc nezažil, tak těžko pochopí, jak hrozně se dítě v téhle situaci cítí :(. Chtěla bych hned na úvod říct, že rodina  tu pro mě vždy byla, ale já se bála se s čímkoliv svěřit a už jsem si i myslela, že to jiné nebude. Každý den, jsem se do té školy bála chodit, jelikož jsem dopředu věděla co se bude dít. Ani netuším čím jsem si zasloužila tehdá takové chování od mých spolužáků, snad tím, že jsem nenosila značkové oblečení a nemalovala se jako ostatní holky. Víte, mě to v těch letech nic neříkalo, jenže bohužel jsou některé děti opravdu zlé. 

- Po asi 2 letech jsem přestoupila na jinou školu, kde mě najednou měli všichni rádi, upřímně jsem se po těch letech cítila, jak nějaká známá osobnost. Takže jsem postupem času získávala svojí ztracenou sebedůvěru pomalinku zpátky. Holka, které se všichni dřív smáli, protože zrovna nenosila to nejhezčí oblečení a říkali jí ošklivka, najednou měla plno přátel, dělala modeling a byla oblíbená. 
 
- Slovy nejde popsat, jak jsem se najednou cítila šťastná a milovaná. Ale věřte mi,  že pokud tohle zažijete v dětství, tak Vás to ovlivní na celý život.
 
Naštěstí jsem, ale v 15ti letech poznala kluka, který mi nedovolil si nevěřit, který tu pro mě vždy byl a stál při mě ta každé situace. Poznali jsme se v mých 15ti a jeho 17ti letech přes Libimseti.cz, a tehdá jsem tomu nedávala žádné šance, jelikož to byl vztah na dálku. Já holka z Moravy a on z Prahy, když jsme se viděli tak jen o víkendu a o letních prázdninách. A víte co? V  červnu oslavíme už 15té výročí, máme 2 krásné a moc hodné děti : Anetku a Petříka a díky těmhle třem osůbkám jsem to JÁ. Každé ráno se probouzím s láskou a plná života, a děkuji za to, že jsem tomu klukovi tehdá napsala, protože mi změnil život k lepšímu. 
 
 
 
 
-  Přítel tu pro mě vždy byl, a to i přes mé zdravotní problémy, kdy jsem každý den kolabovala a nebylo to semnou zrovna dvakrát lehké, tak i přesto při mě stál a pomáhal mi.
 
-  Už jako malá, jsem toužila po klukovi na celý život, po dětech, baráčku a spokojené rodině. Nikdy jsem nebyla ta party girl co se vrací z večírku v 6 ráno, vždy jsem byla spíš rodinný tip a jsem šťastná, že se mi tohle všechno splnilo. 
 
- Chtěla bych touhle cestou poděkovat za všechno co mám, protože rodina je to nejcennější co můžeme mít. Rodina Vás vždy bude milovat a podporovat a jsem šťastná, že jsem Tě Pavlíčku tehdá poznala. 
 
 
I když to není vždy lehké, tak musíme věřit, že bude lépe a vážit si lidí, kteří tu pro nás jsou i přes naše chyby. 
 
S láskou napsala Zuzka (@maminka_zuzii)
 
 
 
 

HLEDÁME MAMINKY S PŘÍBĚHEM!

Inspirujte a motivujte ostatní maminky svým zajímavým příběhem. Hledáme maminky, které by se rády podělily o své zkušenosti, tipy a příběhy. Vaše příběhy budeme pravidelně sdílet na našem novém Babydeco BLOGU a také na našem Instagramu.

Kontaktujte nás na info@babydeco.cz nebo do zprávy na našem Babydeco Instagramu. Budeme se na Vaše zprávy těšit!

S láskou,

Vaše Babydeco