10 charakteristik o dětech ve znamení váhy

Je Vaše dítě narozené ve znamení vah (23.9.-23.10.)? Zde je 10 základních charakteristik, které by Vás mohly zajímat!

Celkově jsou děti ve znamení vah roztomilé a klidné, mají rádi svůj klid a harmonii. Je tu ale několik osobnostních rysů, které byste měly vědět.

1) Jsou velmi společenští: jsou přátelští, komunikativní a rádi se seznamují! Nebuďte překvapeni, pokud budou mít ve své třídě plno přátel. To k nim prostě patří!

Nebojte se ale, že by si nenašly pár blízkých a nejlepších přátel. Během seznamování hledají přátelství, které pro ně má větší význam a časem si vytvoří svůj užší okruh přátel.

2) Jejich temperament je vybalancovaný: děti ve znamení vah hledají harmonii ve všem a to se týká také jejich temperamentu. Část svého času budou rádi studovat a tu ostatní si nechají na hraní. Potřebuju harmonie si časem také všimnete z hlediska jejich emocí. Pokud se jim něco podaří, nemusí nutně skákat radostí a na druhou stranu, pokud je něco zklame, také to nedají zcela najevo.

3) Milují mír a klid: nemají rádi hádky. Zřídka s Vámi přijdou do konfliktu a radši budou ignorovat chování některých svých přátel než aby se s nimi hádali. 

4) Jsou velmi zdvořilí a všichni je mají rádi: jejich mírumilovnost a zdvořilost jim přinese v životě mnoho přátel, protože lidé jsou celkově rádi v blízkosti lidí, kteří vytváří harmonii. Někdy si ale musí dát pozor, aby lidé jejich laskavost nezneužívali. 

5) Milují pozornost a hudbu: jsou společenští a možná proto milují, pokud se o ně lidé zajímají a věnují jim více pozornosti. Také milují hudbu, protože to pro ně znamená relaxaci. Hudba děti ve znamení vah také inspiruje a dává jim možnost prohloubit jejich talent. Jsou velmi inteligentní, takže hra na nový nástroj pro ně bude brnkačka. Není to skvělé, mít doma svého hudebníka? :-)

6) Jsou nerozhodní: Váhy znamenají také nerozhodnost. To neznamená, že se špatně rozhodují nebo litují svých rozhodnutí. Například pokud se k něčemu rozhodnou, ve skrytu jejich duše stále neví, zda udělali to správné rozhodnutí, kterým například nikomu neublíží. 

Co bychom Vám jako rodičům dětí ve znamení vah poradili?

1) Vysvětlete jim, že se mají rozhodnout dle svého uvážení a nemají zbytečně myslet na následky jejich rozhodnutí.

2) Naučte je se nebát říct svůj názor i kdyby to občas mělo vyvolat konflikt. Pokud si něco myslí, měli by to také říci.

3) Sdílejte s nimi, že by neměli být smutní, pokud ne všichni v jejich okolí jsou tak společenští a zdvořilí jako oni. Naučte je více asertivity. Můžete jim pořídit parťáka ve stylu panenky, na kterého se mohou spolehnout v jakékoliv situaci :-) 

V nabídce máme krásné panenky jak pro holčičky, tak pro kluky. Oblíbené jsou také zajíčci a značka Love Me Decoration

4) Naučte je více sebejistoty, hrajte s nimi hry, které je budou inspirovat. Co tak pořídit holčičkám roztomilý baletní úbor nebo proutěný kočárek pro panenky a klukům suchý bazének na vydovádění

 

5) Pokud je Vaše dítě smutné, vsaďte na hudbu a kreativitu! Vyzkoušejte naše kreativní samolepky na zeď, kterými každý jejich chmur zaženete.  

6) Vždy dělejte tak, co myslíte, že je pro Vaše dítě nejlepší. Nikdo nezná Vaše děti lépe, než vy.