10 oblíbených produktů u maminek - 10 % sleva na 10 dní

Přicházejí teplejší dny a s nimi také čas na novou inspiraci! Rádi bychom Vám představili produkty, které jsou mezi maminkami ve světě Babydeco nejoblíbenější. A abychom Vám rozhodování trochu usnadnili, přichystali jsme pro Vás na 10 dní 10% slevu s kódem babydeset úplně na vše!

Mrkněte se jaké tipy od ostatních maminek pro Vás máme:

1. Houpačky pro všechny - to je náš letní i zimní favorit. Houpačky máme v nabídce pro miminka, batolata a také starší děti. Navíc se dají zavěsit nejen venku, ale také uvnitř Vašeho domova. Houpačky prostě nikdy neomrzí!

2. Panenky jsou nepostradatelní parťáci - ale nejsou panenky jako panenky! Panenka by měla být originální, mít své kouzlo a být pro Vaše děti tzv. oporou třeba v době, kdy nemají náladu se bavit s nikým jiným než právě se svou panenkou. Na Babydeco najdete mnoho panenek, které jsou ručně vyrobené a kvalitní, roztomilé a také nás můžete požádat o osobní nápis - například se jménem Vaší holčičky nebo chlapečka. Ano čtete správně, také chlapečka! Máme panenky také pro kluky :-)

3. Suché bazénky na celý rok - tak to je naprostý hit této sezóny! Děti by v bazénku strávily nejradši mnoho hodin a suchý bazének je od toho reálného dobrou alternativou, pokud je nevlídné počasí nebo jednoduše nemáte na bazének s vodou doma prostor. Suché bazénky můžete také využít jak u Vás doma, tak venku na zahradě.

4. Líbivá značka Love Me Decoration - Jméno této značky rozhodně odpovídá jejím produktům, protože ne jedno dítě (a maminka) se do nich zamilovalo :-) Jsme si jisti, že to ve Vašem případě nebude výjimka. Elegantní a roztomilé doplňky a hračky, které nikoho neomrzí. 

5. Proutěné kočárky a jiné doplňky - Mají eleganci a styl! Navíc hned v několika barvách a velikostech. Dají se využít doma a na zahradě a jsou oblíbené jak u holčiček, tak u maminek. 

6. Boho kolekce - Maminky milují elegantní produkty a proto je pro nás Boho kolekce tak důležitá! Jemné, světlé barvy produktů, které můžete využít po celý rok a vždy Vás uchvátí svým nádherným vzhledem. 

7. Povlečení s jarními vzory - Zejména v jarním období je oblíbený svěží styl povlečení. Není se čemu divit - sluneční paprsky a letní čas přímo nabádá se probudit v povlečení plného jemných a květinových motivů. To se samozřejmě vše odráží na náladě Vašich nejmenších. Správné a kvalitní povlečení je tak důležité!

8. Ach ty nádherné baldachýny! Ty snad zůstanou naším hitem napořád. Baldachýn skvěle zútulní pokojíček každé holčičky nebo chlapečka. Stane se místem, kde se v klidu čtou knihy, může si nerušeně hrát, nebo se jen schovat před okolním světem a nerušeně snít. Vypadá skvěle nad postelí, ale i v prostoru společně s hrací podložkou.

9. Bezpečné mantinely do postýlky - Vypadají krásně a navíc jsou velmi praktické! Myslete na bezpečnost Vašeho miminka. Díky příjemnému mantinelu se budou cítit více v bezpečí. 

10. Batohy a kabelky nejen na parádu - S teplejšími dny jsou stále více oblíbené praktické batohy a kabelky, které máme v nabídce jak v holčičím, tak klučičím designu. Batůžek je prostorný, lehký a bude nejlepší kamarád na cestě do školky nebo na výlety.

A jaký je Váš favorit? Podívejte se na Babydeco stránky a najděte ještě více inspirace. 

Nezapomeňte do 16. května využít 10% limitovanou slevu úplně na vše!

Slevový kód zní: babydeset

Přejeme Vám krásné květnové, jarní dny!