5 tipů jak správně vybrat dárky pro děti

Blíží se čas Vánoc a s ním čas na výběr dárků. Jak už to tak většinou bývá, není zcela jednoduché vždy vybrat a dostat nápad na ten správný dárek. Doufáme, že pomocí našich 5 tipů Vám to o něco ulehčíme. Můžete je aplikovat nejen na ty vánoční, ale také na dárky k narozeninám nebo pro jiné příležitosti během celého roku.

1. Vyberte kvalitní dárky s dlouhou životností. Vždy je lepší upřednostnit kvalitu nad kvantitou. Co například pořídit holčičkám proutěný kočárek, který mohou využít jak venku na procházky, tak doma jako dekoraci či hraní z generace na generaci? Pro kluky může být skvělou volbou suchý bazének s kuličkami, pokud se kuličky ztratí, jednoduše dokoupíte nové. Také závodní dráha je skvělým dárkem pro kluky, který vydrží roky také pro další generace. A navíc je opravdu cool!

2. Zamyslete se nad zájmy dětí. Jsou spíše intelektuálové a rádi si čtou a malují nebo preferují aktivnější koníčky, jako je třeba jízda na kole? Jsou kreativní? Vyberte vhodný dárek dle jejich charakteru, nesnažte se z nich udělat něco, co nejsou. Dopřejte jim dárek, z kterého budou mít opravdovou radost - vždyť od toho dárky také jsou!

 

3. Vždy se poraďte s rodiči, pokud je to dárek pro jiné dítě, než je to Vaše. Možná máte skvělý nápad na dárek pro dceru nebo syna Vašich blízkých, ale přiznejte se, není to pouze představa z Vašeho pohledu a co by se spíše líbilo Vám nebo Vašim dětem? Každé dítě je jiné a nejlépe ho zná samotný rodič. Poraďte se nejlépe s nimi, protože oni nejlépe ví, co jejich dítě právě potřebuje nebo co by mu jednoduše udělalo nejvíce radost.

4. Darujte originální dárky jako jsou třeba písmenka, ze kterých můžete vytvořit jméno dítěte a slouží jako nádherná dekorace a vzpomínka napořád. Pro holky i kluky máme v nabídce roztomilé panenky, na které můžete nechat vyšít jejich jméno, takže každá panenka je originál!

5. Hleďte na bezpečnost dárků - to je základ. Darujte dárek, který odpovídá věku Vašeho dítěte a pokud možno neobsahuje ftaláty, PVC nebo toxické chemikálie či barviva. 

Doufáme, že Vám tyto tipy pomohou. Přejeme Vám šťastný výběr a mnoho radosti z darovaného dárku. Vždyť od toho dárky jsou.

Vaše Babydeco