Jsem jiná, ale každého to "jiné" zajímá

Pro každého z nás, je každý den novým začátkem.
Určitě jste už několikrát v životě vstali z postele a řekl si: ,,Ode dneška to chci dělat jinak."



A proto bych Vám dnes chtěla o sobě, něco říct.
Vždy jsem si připadala jiná. Neměla moc kamarádů, a nebyla jsem ani zdaleka tak oblíbená, jako právě třeba ty.... Asi jsem to prostě vždy cítila jinak.

Snažit se být něčím zajímavý a vytvořit něco, co moc lidí nedělá, je hodně těžké. Ale proč nebýt pro jednou, nebo už navždy sama sebou.

Vždy mě zajímalo vše, co je mimo náš svět. Vše na co si nemůžete sáhnout, vše co bude a nebo bylo. Kdo jsem???



Jsem člověk co miluje malování energetických obrazů. Dříve jsem se tím hodně zabývala a svoje obrazy posílala po celém světě (ač když se na ně podívám teď, říkám si že to není nijak dokonalé dílo). Jsem člověk, co možná již 20 let vykládá karty nejen sobě a svému okolí. Vždy s každým mým trápením, každým rozhodnutím jsem se s nimi šla poradit. A myslím si, že nejen já... Musím říci, že ve svých předpovědích jsem se nikdy nespletla, bohužel. Proč bohužel? Protože někdy se dozvíte i zlé věci, které se druhému bojíte říci nahlas.
Jsem člověk, s energií v těle, který ví jak ji použít, přesměrovat, vidět v ostatních. Miluji zeptat se na otázku a dostat z karet odpověď. Vyložit si význam svých snů.

Věřím, že každý z Vás, se za život několikrát probudil ze svého snu a řekl si, tohle nebyl obyčejný sen..... Tohle je tedy mé skryté já, které je kolikrát ve společnosti bráno jako tabu. Pro mě je však mnohem víc.
A jedna hodně zajímavá věc na závěr. Právě tuhle kartu jsem si vytáhla, když jsem se rozhodla Vám říci, jaká opravdu jsem.

Život je cesta, která je nám určena, ale i tak jí můžeme svými rozhodnutími ovlivnit. Svůj osud držíte ve vlastních rukou a karty, Vám ukáží a doporučí cestu, kterou se máte vydat. Jsou životní situace, kdy prostě potřebujete poradit, ale vždy je volba jen a jen na Vás. Karty lze vykládat jak na dálku napojením se na druhou osobu tak i osobně. A jedna zásadní věc na závěr...karty nikdy nepůjčujeme jiné osobě.
Nikdy nemůžete vědět , kdo má jakou energii a jakou energii v kartách zanechá.

Karty nevykládám každý den ani nevykládám několika lidem za den, je to velice psychicky náročné a s každým výkladem přichází i nový příběh, nová životní situace, nové trápení, které zanechá i něco ve mně. Pokud se někdy rozhodnete jít ke kartářce dám Vám jednu důležitou radu, nikdy osobě nic neprozrazujte, položte pouze otázku a čekejte odpověď, protože z psychologického hlediska o Vás hodně vypoví jen vaše gesta a neverbální komunikace, natož ještě, když osobě něco prozradíte … to to má pak daná osoba mnohem jednodušší a můžete narazit taky na podfukáře.



Měla jsem velké obavy s tímto vyjít ven, bála jsem se, že mě zde lidé na Instagramu odsoudí, ale jelikož vím, že mám úžasné sledující a moc si toho vážím je to taková ta moje virtuální rodina, nedostala jsem ani jeden negativní komentář, ani jednu negativní reakci …za to jsem strašně, ale strašně moc vděčná a děkuji Vám. Děkuji Vám, že tu se mnou stále jste!
Když se tady zpětně ohlédnu, tak jsem strašně ráda kolika lidem jsem už mohla pomoci. A největší odměnou je vždy pro mě Vaše zpětná reakce, na to jak to na Vás zapůsobilo a jestli jsem Vám vůbec pomohla. Děkuju za všechny ty krásné zprávy co mi píšete každý den, a za všechna Vaše doporučení, které posíláte dál, já se budu i nadále snažit posílat dál pozitivní energii.

Dělala jsem výklady karet pro ty, kteří v to co já věřili, ale i pro ty, kteří vůbec nevěřili a byli díky bohu mile překvapeni. Někdo třeba ani neví na co se tak zeptat, tak to se ho pak snažím vždy navézt jestli má nějaké životní trápení nebo jestli prostě chce vyložit karty celkově na jeho budoucnost a co ho čeká, co ho nemine. Nejčastější otázky jsou, zda potká toho pravého nebo tu pravou, jestli bude svatba, na zdraví všech i své, na děti, na studium, na bydlení, na dokončení domu, rekonstrukce… A to co řeší každý nejvíce je samozřejmě láska a vztahy, jak milostné tak rodinné.

Výklad karet není jen ukazatel budoucnosti!
V kartách se odráží vaše minulost, přítomnost a samozřejmě budoucnost. Pokud nemáte v životě vyřešenou svoji minulost nemůžete být šťastní ani v přítomnosti natož budoucnosti. Někdy prostě člověk před sebou má víc než dvě volby a neví jakou cestou se dát, karty Vám tedy mohu pomoci v tom, že vám doporučí a ukáží jak bude vypadat každá vaše cesta s každým Vaším rozhodnutím a je tady jen na Vás, jak s tím naložíte vy .

S láskou napsala Janča (@jancabruzkova)

 

 


HLEDÁME MAMINKY S PŘÍBĚHEM!

Inspirujte a motivujte ostatní maminky svým zajímavým příběhem. Hledáme maminky, které by se rády podělily o své zkušenosti, tipy a příběhy. Vaše příběhy budeme pravidelně sdílet na našem novém Babydeco BLOGU a také na našem Instagramu.

Kontaktujte nás na info@babydeco.cz nebo do zprávy na našem Babydeco Instagramu. Budeme se na Vaše zprávy těšit!

S láskou,

Vaše Babydeco