Maminka Pavlína: Zařízení nové herny

Krásný den,
 
děkuji za to, že jste si našli chvilku na přečtení mého článku. Jmenuji se Pavlína a nedávno jsme se přestěhovali z bytu do nového rodinného domku. Před přestěhováním jsme řešili, jestli naše dvě princezny (2 a 4) budou mít každá svůj pokoj, nebo jestli budou spinkat spolu a druhý pokoj bude sloužit jako herna. Nakonec jsme se rozhodli pro druhou variantu a z menšího pokoje jsme udělali ložnici a z většího hernu. Do ložnice jsme pořídili domečkové postýlky, které jsem vyzdobila hvězdnou girlandou a lapači snů. Ložnici ještě zdobí tapeta, kterou jsem vybrala zejména pro moji starší dceru, která má ráda duhu a třpytivé věci a zároveň miluje koníky. 
 
 
Vytvoření samostatné herny se nakonec ukázalo jako skvělé rozhodnutí. Hračky se neválí a netoulají po celém domě, ale mají své jasné místo. Místo vestavěné skříně jsme do pokoje pořídili hrací patrový domeček, který má zároveň spoustu úložných prostor, které jsou opravdu všude, kde to jde. Ještě tedy nemáme přestěhované úplně všechny hračky, ale ani nevím, jestli je všechny chci stěhovat...Pokud máte, stejně jako my, radi různé hračky, doporučuji je dětem točit. Každý týden je prohodíte a pro děti jsou jako nové, navíc každá hračka rozvíjí dítě jiným směrem, tak se vždy můžete zaměřit na něco nového.
 
 
Úložné prostory pod schody tedy ještě čekají na své využití, zato prostor pod klouzačkou už je zcela zaplněn sbírkou plyšáků zejména koníků, jejichž sbírka je neustále rozšiřována. A samotná klouzačka?! Ta je skvělá, je tedy trochu prudší, tak pod ní zatím dáváme matraci. Na klouzačku ale musíte projít horním patrem, kde se ukrývá kuličkový bazének a sedací vak. V bazénku se holky neskutečně vyřádí, byla to skvělá a zároveň hrozná koupě, takže jsem musela původních 200 balónků snížit na 80, aby mi to jejich neustále sbírání netrvalo tak dlouho, ale když je bazén nahoře, tak je kupodivu tolik nerozhazují a asi jim tak postupně budu kuličky zase vracet.
 
 
 
Sedací vak měl být původně protiváhou bazénku, doufala jsem, že se na něj třeba uvelebí a budou si na něm číst...teda prohlížet knížky. Občas to i vyšlo, ale daleko raději na něj stelou různé plyšáky a ze všeho nejlepší je po něm skákat a tím ho různě tvarovat. Překvapuje mě, že to vak vydrží ale zatím ani náznak jakéhokoliv poškození! Když zrovna neřádí holčičky v domečku, tak ze si v herně většinou hrajeme s duplem. Vytváříme různé stavby, většinou teda pro koníky a vždy si to moc užíváme. Moc ráda si s nimi hraju. Vždy si říkám, že než se budou chtít zavřít sami do pokoje, tak si s nimi musím užít každou chvilku naplno!
 
 
 

A jak to bude dál? Máme to vymyšlené tak, že až budou holky starší a už budou více, než o hernu, stát každá o svůj vlastní pokoj, tak ta první, která si o něj řekne dostane ten menší (on tedy není o tolik menší, ale i tak jsme chtěli toto dilema dopředu vyřešit).

Doufám, že se Vám naše mini exkurze zejména do naší herničky líbila! Pokud byste chtěli vidět i další místnosti, napište mi a já Vám ji moc ráda ukážu!

Mějte krásný den a užívejte si Vašich dětí dokud jsou malé. Čas letí rychle.

Když jsme ještě bydleli v bytě, chodila jsem s holkama na oblíbenou procházku okolo blízkého domova důchodců a všechny babičky do jedné se shodly, že čas s dětmi, když byly ještě malé, bylo jejich nejkrásnějším obdobím v životě. 

S láskou pro Vás napsala Pavlína (@pavlinna17)


HLEDÁME MAMINKY S PŘÍBĚHEM!

Inspirujte a motivujte ostatní maminky svým zajímavým příběhem. Hledáme maminky, které by se rády podělily o své zkušenosti, tipy a příběhy. Vaše příběhy budeme pravidelně sdílet na našem novém Babydeco BLOGU a také na našem Instagramu.

Kontaktujte nás na info@babydeco.cz nebo do zprávy na našem Babydeco Instagramu. Budeme se na Vaše zprávy těšit!

S láskou,

Vaše Babydeco