Maminka Petra inspiruje: "Věřte svému instinktu a pocitům"

Mám pocit, že ve chvíli kdy žena čeká miminko, strhne se na ni smršť rad že všech stran. Aniž by ona žena měla zájem, je jí říkáno, co by jak měla dělat až se miminko narodí. A protože s námi v těhotenství cloumají hormony, pochyby na sebe nenechávají dlouho čekat.

Jak naučím to mimčo chodit na nočník a samo jíst a zvládnu ho vůbec dobře vychovat? Milé ženy, nebojte se. Jsme silné a tyto rady, které přicházejí od rodinných příslušníků, známých, z internetových diskuzí (protože která se nepodíváme na internet, že jo), se naučte selektovat. Pokud chcete poradit, zeptejte se a pokud ne, naučte se říkat NE. Třeba si stačí jen říct, že vy to cítíte jinak.

Věřte svému instinktu a pocitům, každé dítě je opravdu úplně jiné a mateřství je jedna velká nejistota. Ale věřte mi, že ve chvíli, kdy Vám miminko přiloží na hruď nebo si ho poprvé pochováte, ten mateřský instinkt Vám naskočí a povede Vás. S miminkem se naučíte komunikovat a vy vytušíte, co je kdy pro něj dobré a vhodné a někdy to prostě jen bude pokus omyl. I to k tomu patří.

Ale to miminko má jen jednu maminku a to jste Vy. 

S láskou napsala Petra (petula_jur)

 

HLEDÁME MAMINKY S PŘÍBĚHEM!

Inspirujte a motivujte ostatní maminky svým zajímavým příběhem. Hledáme maminky, které by se rády podělily o své zkušenosti, tipy a příběhy. Vaše příběhy budeme pravidelně sdílet na našem novém Babydeco BLOGU a také na našem Instagramu.

Kontaktujte nás na info@babydeco.cz nebo do zprávy na našem Babydeco Instagramu. Budeme se na Vaše zprávy těšit!

S láskou,

Vaše Babydeco