Maminka Zdenka inspiruje: Jak při dětech pravidelně cvičit, vařit i pracovat

 

Jsem maminka 18. měsíční holčičky Sofinky, která bude mít v srpnu brášku (jméno stále vybíráme ;)) Jak během prvního tak i druhého těhotenství aktivně cvičím, ráda vařím, miluju módu i svojí HR práci, kterou částečně dělám z domu díky velké podpoře mé rodiny a přátel.


Mateřství je pro mě nejkrásnější etapou v životě. Mám na každý den jasný plán. Když se mě kdykoliv zeptáte, co dělám v pondělí až pátek, tak vám vždy odpovím. 

Vím, kdy budu cvičit, kdy pracovat, kdy se vídám s jakou kamarádkou, kdy hlídá manžel, kdy babičky. 

Jsem člověk, který rád plánuje a má systém. Díky tomuhle systému mám čas na sebe, při rodičovské si vydělávám, chodím se Sofi na kroužky, vařím a stíhám vidět své nejbližší. 

Vím, že má den 24h, proto se ho snažím využít na víc jak 100%.

Rada na závěr? Udělejte si v životě plán. Nechte si pomoc, ať už do přátel nebo rodiny. Zajistěte si hlídání. A mějte čas na sebe! Spokojená matka je to nejvíc, co můžete svým dětem (i manželovi) dát. Delegujte, nedělejte ze sebe super ženu! Nesrovnávejte se s ostatními, inspirujte se!

Víc info na Instagramu: @muj_fit_svet + moje HR práce: @muj_hr_svet

S láskou pro Vás napsala,

Zdenka

@muj_fit_svet

Moje HR práce: @muj_hr_svet

 

HLEDÁME MAMINKY S PŘÍBĚHEM!

Inspirujte a motivujte ostatní maminky svým zajímavým příběhem. Hledáme maminky, které by se rády podělily o své zkušenosti, tipy a příběhy. Vaše příběhy budeme pravidelně sdílet na našem novém Babydeco BLOGU a také na našem Instagramu.

Kontaktujte nás na info@babydeco.cz nebo do zprávy na našem Babydeco Instagramu. Budeme se na Vaše zprávy těšit!

S láskou,

Vaše Babydeco