Proč je kvalitní kousátko důležité

Období prořezávání zoubků není snad pro žádné rodiče jednoduché období. Mnohdy je pro děti velmi bolestivé. Aby ale prořezávání zoubků probíhalo co nejhladčeji, pořizují maminky svým dětem kousátka. 

Díky kousátkům můžete dětem ulevit od bolesti zoubků. Mimojiné kousátka také posilují čelist a jsou dobré na případné otoky a zabraňují zánětům. Jsou také skvělé jako prevence před zubním kazem. Mnoho maminek ale využívá kousátka prostě jen tak, jako hračku, která snadno zabaví. Děti si s kousátky vyhrají poměrně dlouhou dobu. Také si procvičí hmat a dochází z rozvoji jejich zraku a sluchu. 

Nepodceňujte výběr a vsaďte na kvalitní kousátko od kvalitního výrobce jako je značka Malomi, kterou sami nabízíme. Značka Malomi zajišťuje ten nejkvalitnější produkt, který je bezpečný a bez škodlivých látek.

Kdy kousátko nejlépe pořídit? Maminky preferují pořízení pár týdnů po porodu nebo klidně i ještě před narozením miminka. Miminko ale většinou začne kousátko vnímat nejprve kolem 3 měsíců. 

Aby se kousátko snadno neztratilo, je praktické pořídit s kousátkem také klips. Jen tak lehce ho neztratíte! V nabídce máme navíc od značky Malomi kousátko se slintáčkem, které ocení hlavně ty nejmenší.

Velmi oblíbená jsou stylová kousátka s listy, která jsou vyrobena z prané bavlny s měkkou antialergickou silikonovou výplní uvnitř. V listu ecru je šustící fólie, která děti většinou na nějakou dobu zaujme a zabaví. Korálky na kousátku jsou vyrobeny z přírodního borového dřeva a jsou nelakované a neimpregnované.

Podívejte se na naši celou nabídku a buďte připraveni ať už na starosti se zoubky, tak na snadné zabavení a zdraví Vašich dětí. 

S láskou pro Vás napsalo,

Babydeco