5 oblíbených produktů značky MALOMI

Značka, která Vás uchvátí na první pohled - to je MALOMI. Byla vytvořená dvěma maminkami, které se rozhodly si splnit svůj velký sen - vytvořit si vlastní značku pro děti. A to ručně, od samého základu. 

MALOMI se primárně orientuje na textil pro miminka, ať už se jedná o ložní prádlo, ručníky, dečky nebo polštáře. A čím se odlišují od ostatních? Svým originálních designem, vysokou kvalitou materiálu a pečlivým zpracováním všech ručně vyrobených výrobků. Práce v této oblasti je pro tyto dvě maminky vášní a to se také odráží na všech jejich nádherně navržených produktech.

Nyní Vám představíme 5 nejoblíbenějších produktů této značky:

1) Oboustranné hrací deky se dají využít každý den a v každou roční dobu. Jsou ve krásném stylu a hebké na dotek, takže děti na nich budou rádi trávit svůj čas hraním. Můžete na ně také připevnit jejich oblíbené hračky, takže se jen tak nezakutálí a neudělají Vám doma nepořádek. 

 

2) Designové dětské zavinovačky, které mohou posloužit také jako dečky jsou dalším oblíbeným výrobkem, který se značce MALOMI náramně povedl. Jsou příjemné na dotek, z bavlny a s anti alergickou výplní. Navíc je můžete využít až po několik let: pro čerstvě narozené miminko se souprava použije jako zavinovačka a později ji můžete využít jako dečku.

 

3) Mušelínové kalhotky jsou skvělé na letní období, protože jsou příjemné na nošení v horkých dnech pro malé chlapce i dívky. Kalhotky jsou opravdu skvěle propracované. Děti i maminky v nich našly velkou oblibu. 

 

4) Ložní souprava je k dispozici ve dvou velikostech: 80x100 a 40x60 cm. Je stylová, minimalistická a hodí se snad do každé postýlky - ať už do té holčičí nebo klučičí. Dečka i polštářek mají kvalitní antialergenní, silikonovou výplň.  

 

5) Bavlněné dečky si zamilujete na první pohled a nejen proto, že jsou tak praktické v každodenním životě! Dečky jsou vyrobeny z měkké, antibakteriální a chladící látky - bambusové bavlny. Mimo jiné má tato látka hygroskopické vlastnosti, takže absorbuje vodu rychleji než bavlna a také rychleji schne. Tato dečka proto nesmí chybět v žádné výbavičce maminek!

 

Všechny heboučké a roztomilé produkty značky MALOMI jsou také skvělé jako narozeninový dárek pro Vaše nebo děti Vašich známých. A pokud si nejste jisti jejich výběrem, můžete také darovat jeden z našich dárkových poukazů, které najdete na našich webových stránkách. 

Ať už se rozhodnete pro cokoliv, nezapomeňte se při výběru neustále inspirovat. Představte si produkt u Vás doma - jakým způsobem by mohl zkrášlit Vaši domácnost a zároveň být tak praktický.

Přejeme Vám šťastné vybírání :-)

Vaše Babydeco