Praktické doplňky pro ty nejmenší

Praktické produkty, zejména v období léta, kdy se hodně cestuje, jsou důležitou součástí každé dětské výbavičky. Představíme Vám pár našich oblíbených produktů, které jsou velmi kvalitní, praktické, pohodlné a navíc vypadají moc roztomile. Tak pojďme na to:

1) Nádherné zavinovačky: Dopřejte Vašemu miminku díky zavinovačkám pocit, jakoby byly v bříšku. To naprosto milují! Podívejte se například na moc roztomilé zavinovačky značky MALOMI. Zavinovačky pomáhají udržet stabilní teplotu dětí již od narození. Miminko bylo 9 měsíců zvyklé na stálé teplo, minimální pohyb a bezpečí, tak jim takový pocit maminky dopřejte déle. Určitě Vám za to poděkují vydatným spánkem a úsměvem na jejich tváři :-)

 

2) Praktické klipsy na dudlíky: Klipsy na dudlíky jsou skvělé jak pro menší, tak i větší děti. Díky ním se Vám již nikdy nestane, že budete zdlouhavě hledat dudlík. Schválně, kolikrát si myslíte, že jste maminky již dudlík hledaly? :-) Navíc jsou opravdu krásné a stylové. Samy se podívejte!

3) Bezpečná kousátka: Kousátka jsou skvělým doplňkem nejen pro miminka, které trápí prořezávání prvních zoubků. Dokáží dobře pomoci s bolestí a miminku se tak uleví. Také jsou ale fajn hračkou, která děti zabaví a mohou tak nabažit svou vizuální, hmatovou a někdy i sluchovou zvědavost.

4) Bavlněné batůžky: Batůžky jsou vhodné na výlety, do školky a nebo jen tak na dětské poklady. Máme je v nabídce hned v několika barvách, jak pro holčičky, tak pro kluky. Jsou z velmi kvalitního materiálu, který vydrží!

5) Houpačky: Ty prostě nikdy neomrzí, a v létě to platí dvojnásobek! Máme houpačky pro novorozeňaty, batolata a také větší děti. V několika barvách a provedeních - a všechny vypadají v prostore naprosto nádherně! Umístit je můžete venku a také uvnitř. Tak se už podívejte a jednu si pořiďte!

 Přejeme Vám krásné letní, pohodové dny! 

Vaše Babydeco