Tipy na dárky k narozeninám

Narozeniny dětí se blíží a vy stále nemáte tušení, kterým dárkem byste jim udělali tu největší radost? Na Babydeco pro Vás máme mnoho tipů a inspirací, díky kterým vykouzlíte Vaším dětem radostný úsměv na tváři. Představíme Vám, které dárky jsou u maminek ty nejoblíbenější, zejména pokud jsou narozeniny zrovna v letních měsících. Ale nemusíte se obávat, mnoho oblíbených produktů se dá využít jak venku, tak uvnitř. Jsou krásné, praktické a u dětí (a maminek) oblíbené.

Suché bazénky jsou jedním z nejoblíbenějších produktů vůbec a to po celý rok. Dají se využít v během celého roku! V nabídce máme suché bazénky hned v několika velikostech a barvách, takže je můžete krásně sladit s designem pokoje. Garantujeme Vám, že z bazénku budou mít Vaše děti náramnou radost. Bazénky jsou potaženy povlakem z teplákoviny a díky všitým zipům je možné povlak kdykoliv sundat a vyprat. Prostě praktická zábava!

Houpačky jsou oblíbené zejména v teplejších měsících. Maminky, pamatujete si, jak jste jako děti houpačky za nic nechtěli opustit? Pamatujete si ten pocit radosti? Dopřejte ho také svým dětem! Houpání působí pozitivně na mysl a rozvíjí u dětí kreativitu, tak jako jim dává pocit rovnováhy. V nabídce máme nádherné houpačky pro novorozeňata, batolata a děti staršího věku. 

Zejména u holčiček jsou oblíbené kočárky. Na Babydeco máme v nabídce nádherné proutěné kočárky pro panenky, které poslouží na hraní Vašich malých princezen a také jako výborná opora pro jejich první krůčky. Kočárek využijete v letních a také v zimních měsících. Maminky si je doma oblíbili také jako hezkou dekoraci. Na procházky s kočárkem se bude také náramně hodit roztomilý batůžek nebo kabelka. Je to jedna s našich novinek, mrkněte se!

Ke kočárkům samozřejmě také patří panenky. A pokud hledáte originální změnu, koukněte se na velký výběr našich zajíčku a produktů v kolekci Love Me Decoration. Do produktů této značky se zamilovalo hned několik dětí (a miminek)! 

No a pak je zde také klasika v jménu povlečení, hnízdeček pro miminka, hracích podložek nebo sedacích vaků, které jsou všechny z velmi kvalitního materiálu. 

A také máme v nabídce nádhernou NOVINKU! Tím je baletní úbor pro všechny malé princezny! Přiznejte se maminky, kdo z Vás si nehrál rád na baletky a princezny? Dejte Vaším holčičkám prostor rozvíjet svou fantazii a samozřejmě také důvod se více hýbat a zatancovat si. Úbory jsou nádherné a z velmi kvalitního materiálu. Je tu pouze jeden problém - na konci dne děti přesvědčit, že si ho musí sundat a dívky uklidnit, že si mohou hrát na roli baletky zase další den :-)